I go to my favorite city tomorrow, yippee!

Huhh, olen hikipäässä selaillut läpi kaikkia vanhoja kuvakansioitani ennakkotehtävääni varten. Ja voin kertoa, että niitä kansioita on PALJON! Toisaalta oli ihan kivaa katsella esimerkiksi viime kesän kuvia, ja inspiroitua samalla kerrankin jo omistamistaan vaatteistaan. Muutaman kivan kesäisen kuvan nappasin myös tänne teitä ilostuttamaan :-)

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa herätä aamulla aikaisin. Tällä kertaa ei kutsu työt, vaan lähden Lauran kanssa lempikaupunkiini Turkuun – pitkästä aikaa! Suunnitelmissa olisi lähinnä kaupoissa pyöriskelyä ja ostoslistalla pyöriikin yo- ja vappumekon lisäksi korkkarit (nudet, mokkaiset ja tolppakorkoiset olisivat täydelliset), clutch (eräs Ginan vetoketju versio kutkuttaisi), iso kaulakoru ja nude jakku! Tosin mä omistan noin tuhatsata jakkua, joten jospa jätän ne suosiolla kauppaan. Öitä murut!