GTshopping

Ostosten esittely tulee tällä kertaa osissa, koska, noh…olen laiska, enkä jaksa listata niitä kaikkia kerralla. Ensimmäisenä esittelyvuoron saavat Gina Tricotin ostokset, tai ainakin melkein kaikki niistä. Yhden esittelen sitten myöhemmin ;-)

Ensimmäisenä, selvästi Wang-inspiroitunut, pusakkamainen Felony jacket, joka on yhdistelmä pehmoista, harmaata trikoota ja ruskeaa ”mokkamaista” kangasta. Pusakka kaipaa seurakseen aivan selvästi bf-sortsit ja valkoisen topin! (Muitakin yhdistelmä-ehdotuksia otetaan vastaan ;-)) Alkuperäishinta oli 34,90 euroa, mutta minun mukaani se lähti kympillä.

Oikealla puolella on puolestaan  hyvin hennon harmaa Alice biker jacket, jota olen katsellut monet kerrat jo aikaisemmin. Kevyeen kankaaseen yhdistyy kivoja rypytyksiä, vetoketjuja ja nappilistoja. Kaunistus oli alennettu 24,90 eurosta myöskin kymppii, jippii!

Ja niin tosiaan, ei GT:tä ilman ihania laukkuja. Tällä kertaa mukaan lähti musta Zip back, jotta kyseisen liikkeen vaalean beige niitticlutchini saisi hetken rauhan minulta. Hintaa laukulla oli vain 15 euroa ja oi kun olen rakastunut!

Sellaisia lähti mukaan Ginasta, mitäs tykkäsitte?