21/4/2010

Apua mikä päivä tänään on ollut! Lähdettiin kiitämään Lauran kanssa Turkua päin tänään noin kymmenen maissa, kierreltiin kauppoja edestakaisin ainakin seitsemän tuntia ja käytiin vielä kotimatkalla piipahtamassa Raision Ikeassa. Puuuuuuh… Ostossaldo oli kaikesta huolimatta aikas mukava: löysin vappuhameen lisäksi itselleni jopa yo-mekon! Se ei tietenkään tarkoita täysin stressitöntä toukokuuta, sillä mekko tarvitsee seurakseen vielä asusteet ja hiukset….niin ja ehkä jopa sen yo-hatunkin!

Tämän päivän shoppausasu oli hyvin mukavuuden hakuisuudella valittu, mutta viihdyin siinä silti kamalan hyvin. Johtuneekohan balleriinoista ja paljaista nilkoista? :-) 

Farkkumekko ja kukkaballeriinat H&M/ Legginsit ja niittilaukku GT/ Käärmeennahkainen vyö Lindex/ Olkapäiltä topattu jakku Fransa/ aurinkolasit Glitter/ kangaskassi saatu lahjaksi/

Kengistä ei, harmi kyllä, ole parempaa kuvaa kuin tuo pikku vilkaisu, mutta ne olivat siis viime kesällä ostetut supersöötit H&M:n kukkaballeriinat! Söpöydestään huolimatta ne kyllä raastoivat jalkapöytääni sen näköistä jälkeä, että huomenna nautitaan varmasti vesikelloista…mukavaa. Nyt on myös pää jalkojen lisäksi sen verta väsynyt, että katson parhaakseni mennä nukkumaan, öitä!

ps. ketä tahtoo nähdä ostoksista esittelyä? Vai säästelenkö ne asukuviin? :-)