Some new jewellery

Joku kerkesi jo pyytää esittelyä eilisistä ostoksista. Vaatteet saavat odottaa pääsyään asukuviin, mutta korut voisin esitellä ihan näin erikseen, ne kun tuntuvat aina kotoavan asukuvissa näkymättömiin :-)

1. Hauska sormus, joka muodostaa kiehkuroineen aivan kuin pienen kukan. Ostin Jc:n alehyllystä ja maksoin tästä noin kaksi euroa!
2. Täydellistäkin täydellisemmät aurinkolasit odottelivat minua Glitterissä. Nuden väriset sangat, isot tummat linssit ja hieman kissamainen muoto veivät täysin sydämeni. Maksoivat noin 10 euroa ja ovat varmasti joka euron arvoiset.

3. Tupsu-kaulakorua katselin kaihoisasti Jc:ssä jo alkutalvesta ja nyt se hyppäsi mukaani naurettavan alhaisen, kolmen euron hintansa vuoksi. Takuuvarma katseenkiinnittäjä yksinkertaisessa asussa!
4. Ristikaulakoru oli alunperin korvis, mutta ne olivat niin kovin raskaan tuntuiset, että päätin vääntää toisesta kaulakorun. Toinen sai pysyä vielä korviksena, ajattelin että sitä voisi käyttää joskus toispuoleisen kampauksen seurana! Korvikset ovat Gina Tricotista, ja maksoivat ainoastaan kaksi euroa.

5. Jc:n rannekorussa on ihastuttava, hieman käärmemäinen pinta ja lukkosysteemi. Näen tämän jo hyvänä parina sen kirpputorilta kiikuttamani kellon kanssa. Korulla oli hintaa noin 2 ja puoli euroa!
6. Nämäkin ihanuudet lähtivät mukaani Jc:n hyllystä. Siiven muotoiset korvakorut ovat kovin somat ja pikkuiset. Haaveissani olisi vielä samanlaiset suurempina, niinkuin Rihannalla Rude Boy-musiikkivideossaan! Korvikset maksoivat 1,50e.

Mitäs tykkäsitte koruista ja aurinkolaseista? Mikä oli suosikkinne? 

Nyt suihkuun, olen aivan täpinöissäni, sillä J tulee kotiin päin armeijasta ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon, jippiiiiiii :-)