sensoredx2

 Jos haluaa onnistuneita asukuvia, ei kannata luottaa kameraa ystävän käteen, joka päättää naurattaa sinua koko kuvaussession ajan. Tuloksena on taatusti kasa kuvia, jossa hörötät suu auki ja silmät sikkuralla. Vaikka en olekkaan kovin sensuroiva kuvieni suhteen, tänään kyllä piti pistää pienoinen palkki naamataulun eteen.

Päivänasu nyt ei kuvista kovin hyvin hahmotu, mutta yritänkin valoittaa niillä hieman uuden kelsiturkkini ulkonäköä. Pierre Cavallon takissa on hieman klassisempi yleisilme kuin kelsiturkeissa yleensä – siitä pitää huolen isot kaulukset, melkein puoleen reiteen ylettyvä helma sekä kaksi rivinen napitus! Materiaali on ihanan pehmoinen (ja 100% polyesteriä/tekoturkista) ja hintaakin sillä oli vain 8 euroa. Sanoisinpa, että aika täydellinen löytö.

Kelsiturkki, rannekello ja chanel-henkinen laukku 2ndhand/ lörppö-t-paita Only/ minihame H&M/ 

Asuni oli hyvin arkinen (turkin alla on t-paidan lisäksi vain punainen flanellipaita) ja tarkoitukseni olikin mennä vain moikkaamaan kaveriani Forssaan. Jotenkin sitten eksyin baariin limulinjalla ja tulin kotiin vasta neljän jälkeen yöllä. Hieman hävetti hengailla baarissa pukeutuneena flanellipaitaan ja bootseihin, mutta lisäsin vain yhden lisäkerroksen kirkkaanpunaista huulipunaa ja pikimustaa kajalia, ja yritin sopeutua joukkoon. Ensi kerralla vedän sitten täydelliset pukeutumisöverit, niin tilanne tasaantuu ;-)

Mitä mieltä turkista?

Kiinnostaisko nämäkin?