MintGreen

Keinonahkainen biker ja pikkulaukku Seppälä/ A-mallinen pitkähihainen Gina Tricot/ minihame H&M/

Kieriskelin tänäsen tälläisissä vaatteissa ideaparkissa. Olin aamulla pienen puketumismasiksen vallassa, joten valitsin päälleni vain jotain mahdollisimman yksinkertaista, ja helppoa sovittelun kannalta.
Ja oivoi mitä kaikkea kivaa löysinkään masiksesta huolimatta. Olisin voinut taas tuhlata vaikka jokaisen pennin tililtäni, mutta yritin sentään hieman hillitä itseäni ja raahasin kotiin päin ”vain”: maastonvihreän parkan (KYLLÄ, se löytyi!!), farkkukangasta olevan biker-takin, muutaman raitapaidan, kaksi pikkulaukkua, aurinkolasit, farkkulegginsit ja kasan koruja. Vaikka lista tuntuu loputtoman pitkältä, en osannut tuntea huonoa omaa tuntoa, kun seuralaiseni kantoi kassoille kaksi kertaa enemmän tavaraa ;-)