Ellit goes fashion

Kristiina Hollstén oli laittanut mulle tulemaan sähköpostia Ellien tulevasta Ellit goes fashion-tapahtumasta, ja ajattelin jakaa tiedon teidänkin kanssa, tämä kun varmasti kiinnostaa monia :-)


Ellit.fi:ssä (ellit.fi) vietetään Ellit goes fashion -viikkoja 22.3.-4.4.2010. Kyse on täysin uudenlaisesta verkkotapahtumasta, joka kokoaa yhteen Suomen kärkinimiä muodin ja kauneuden saralta. Joka päivä ilmestyy uutta jännittävää sisältöä.

Kahden viikon ajan Ellit täyttyy muodista ja kauneudesta. Kävijöille tarjotaan tuntuvia alennuksia liikkeisiin, verkkokauppoihin, kauneushoitoloihin… Mukana on myös suurelle yleisölle tuntemattomampia nuoria suunnittelijoita, jotka esittelevät kevään mallistojaan sekä tarjoavat upeita palkintoja Ellien kävijöiden voitettaviksi.


Ellit goes fashion 22.3-4.4. Täysin uudenlainen verkkotapahtuma muodin ja kauneuden saralla

 


Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat mm. Minna Parikka, Katri Niskanen, Lumi Accessories, Costo, gTIE, 2or+BYYAT, Nina’s, Miun, KAKSITVÅ, Trend Optic, Dr. Hauschka, titiMadam, Sopiva Shop, På-kampaamot, MSCHIC, Palace Kämp Day Spa, CenCei Oriental Spa, Naantali Spa, Herb Basics, Vihreä Kosmetiikka, Jurlique ja monet muut!


Nyt ei sitten herukkaan parempaa postausta, syvennyn jälleen lukemaan yo-kirjoituksiin, pusi murut!