DIY

farkkulegginsit Vero Moda+DIY/ nahkabiker Seppälä/ kangasbiker + clutch Gina Tricot/ toppimekko ja trikoohuivi H&M/ saappaat 2ndhand/

Vihdoin, noi iänkaikkisen tylsät ja tavalliset tummansiniset farkkulegginsit taipuivat mun tahtoon, ja värjäänyivät hieman mielenkiintoisimmiksi! Jouduin lilluttelemaan noita yhteensä kaksi viikkoa (!!!) kloorissa, ennen kuin ne suostuivat vapauttamaan väriä. Vieläkään ne eivät ole ihan haluamassani kuosissa, mutta kloorailen ja revinniitä sitten lisää keväämmällä :-)

Useimpien mielestä kloorilla väkivaltaisesti raiskatut farkut ovat varmaan ehdottoman last season, mutta mun mielestä ne näyttää edelleen hyviltä. Perjantaisessakin asussa ne näyttivät tarpeeksi mielenkiintoiselta lisältä mustaan yläosaan ja punaiseen huulipunaan!(Ja kuten asustakin voi huomata, olen tällä hetkellä eeerittäin viehättynyt farkun ja beigen yhdistelyyn, nam)

Mikä on teidän tuomionne? 

ps. taidan heittää tänään joko värinpoistoa tai vaaleita raitoja tukkaani, joten varautukaa, saatan tulla huomenissa itkemään hiusteni kohtaloa ;-))