BF-problem!

Mulla on pieni ongelma mun viime keväänä ostettujen Zaran BF-farkkujen kanssa; en osaa päättää mitä teen niille. Pitkinä en tykkää niitä kamalasti käyttää, koska näytän huomattavan paljon lyhytkasvuiselta! Kääräistynä polven alapuolelle ne ovat oikeastaan aika kivat, mutta silti mua kutkuttaisi leikata vähän mittaa pois, ja tehdä niistä super-rennot kesäshortsit :-)

Joten, auttakaa mua: Mitä mä teen? Mietin myös, että pitäisikö noi vielä kevään pitkinä, ja sitten kun helleasteet alkaa kivuta yli kymmenen, pätkäisisin nuo shortseiksi?

Pst! Uutta Rihannaa – sekä biisi, että video on mun mielestä mahtavia. Lisäksi mua jotenkin kiehtoo Jamaikalla aikanaan vallinnut Rude boy-kulttuuri!

Niin ja ps. Pistin juuri New Moonin tilaukseen/varaukseen, en jaksa odottaa että se tulee mun luokse muutaman viikon kuluttua! Ihihiihh ;-)