ArmyGreen

Mulla on ollut jo muutaman viikon ehdottomana himotuksen kohteena maastonvihreä parka. Unelmoin yleensä ainakin kymmenestä eri jutusta samanaikaisesti ja nyt mun tajuntaan mahtuu vain unelmien kevättakki. Aivopesijää tähän himotukseen ei tarvinnut etsiä kauaa, selasin kai viisi ensimmäistä sivua StockholmStreetStyle:n sivuilta, ja syylliset oli jo löydetty:

Marssin tänään kaupoille ennen töihin menoa, mielessäni kyseinen takki, mutta tulokset olivat kovin laihat. Vero Modalla oli hiukan samantyylinen kuin esim. tuo New Lookin yksilö. Se oli tosin istuvampi, siinä ei ollut huppua (haluan hupun) ja se oli RUSKEA (yök, haluan vihreen..), mutta muuten ei mitään. Marssin jopa hyvin päättäväisesti Fidan ”kaikki talvivaatteet -50%”-alennuksiin ja olin aivan varma että siellä se takki on, mutta kävelinkin sieltä Pierre Cavallon musta kelsitakki kainalossani. Kelsitakki tosin on ihan mahtava: se on malliltaan ja materiaaliltaan täydellinen. Mutta ei se ole maastonvihreä parka. Etsintä jatkuu siis. Hyviä vinkkejä/näköhavaintoja saa (täytyy!) heittää kommenttiboksiin!

Nyt menen näyttämään sille mun kloorissa (edelleen) lilluvalle farkkuliiville taivaan merkit! Pusi ja öitä!