pikkuostoksia

1. Oli taas aika ostaa uusi ripsiväri, ja päätin tällä kertaa kokeilla Maydellinen the Colossal Volum expressiä. Sopivan tuuhealla harjalla saa aikaiseksi siistit, erotellut ripset. Tuuheuttavaa vaikutusta ainakaan minä en ole pahemmin huomannut, mutta eipä se juuri haittaakaan. Ripsissä väri pysyy suhteellisen hyvin, en ole vielä onnistunut hieromaan sitä poskilleni kertaakaan. Ostin tämän kimpassa toisen Maybellinen ripsivärin kanssa (joka meni laatikon pohjalle odottamaan vuoroaan) ja niille tuli yhteishintaa 15 euroa. Alkuperäishinta ripsivärillä taitaa olla hieman yli 10 euroa :-)

 

2-3. Mmmmn, älyttömän hyviä Kellogg’s Rice Krispies riisisuklaapatukoita. Lilassa kääreessä oleva patukka on kokonaan suklainen ja kultaisen kääreen sisällä on sekä karamellia, että suklaata. Kummatkin ovat hyviä, ja aika äklömakeita, joten puolikkaan patukan jälkeen on jo makean himo tyydytetty….ainakin minulla :-) Maksavat noin euron kappaleelta ja patukassa on noin 150-160 kaloria, eli ei mitään kovin kevyttä herkkua!

4. Luottohuulipunani oli päässyt taas loppumaan (taitaa olla jo neljäs hylsy tämän vuoden puolella), ja oli pakko käydä ostamassa uusi. Puikko on Rimmeliltä ja on sävyltään 700 Nude Delight! Ilman en tunnu enää selviävän, ja se ei kukkaroani kamalasti haittaa, sillä huulipunalla on hintaa vain noin 7 euroa :-) 

Siinä oli taas vähän rahan menoa, nyt yritän ottaa iisimmin (eihän lasketa sitä että tein eilen H&M-tilauksen? :-D) , koska lupasin mun isille olla säästeliäämpi, heh!