namskis!

Koska olen vastentahtoisesti joutunut lukittautumaan psykologian kirjojeni kanssa neljän seinän sisälle, on päivän kohokohta säälittävää, mutta totta: lounas (tai The Hills, en osaa päättää ;-)). Pizzaleivät olivat tarpeeksi helppo ja tarpeeksi vähän älyä vaativa suoritus ja olivat ne ihan hyviäkin, vaikka itse kehunkin. 

Fazerin pikkupaahtiksen päälle oli eksynyt: tomaattibasilika-kastiketta, salamisuikaleita, herkkusieniä, aurajuustoa ja pizzajuustoa, nam. Nautitaan kylmän maidon ja upouuden Trendin kanssa. Jälkiruuaksi superiso appelsiini ja sitten taas lukemaan psykologiaa, arrrrrghh!

Meneekö muidenkin lukuloma yhtä leppoisissa tunnelmissa? ;-) 

Nyt ajattelin ripustaa aivot narikkaan ja katsella jonkun elokuvan, ilman tekstitystä, tietysti. (Mä tulen niin reputtamaan englannin ylppärit :-DD) Hyviä öitä ja huomiseen, pusi!

Kiinnostaisko nämäkin?