MY OWN

Mun pitää mitä ilmeisemmin perustaa kohta oma blogi mun kynsilakoille, niistä kun tuntuu riittävän juttua vähän liikaakiin. No koittakaa kestää, sillä tänään esittelyssä uusimmat kynsilakkaostokseni! Seppälässä oli viime viikolla ystävänpäivän kunniaksi kaikki kosmetiikka tuotteet ota 3 maksa 2-tarjouksella, jota käytin hyväkseni ostaessa kolme Models ownin kynsilakkaa.

Green Tea NP055: Tumma jaden vihreä sävy on aivan mahtava, ja sekoittelemalla siitä saa juuri sopivaa mintun vihreää (kts edellinen postaus :-))
Snow White NP042: on todella notkea, puhtaanvalkoinen lakka, joka käy hyvin ranskalaisen manikyyrin tippeihin
Pink Punch NP036: on mahtava oranssiin vahvasti vivahtava pinkki, joka suorastaan kirkuu kevättä!

Mikä on teidän suosikkinne?

Purr, nyt menen suihkuttelemaan ja sitten harkitsen ideaparkkiin lähtöä, kaveri soitti vähän aikaa sitten epätoivoisen puhelun, jollain muullakin tuntuu olevan pientä pukeutumispaniikkia tällä viikolla :-D