mi-nä o-len vä-sy-nyt

 Lähdin tänään kotoa puolen päivän paikkeilla aikeissa käydä vain nopsasti kaupoissa, mutta tulinkin vasta äsken kotiin. Kaupoista eksyin koululle maalailemaan abihaalariani, sieltä menin mammalleni syömään älyttömän hyvää jauheliha-feta-tomaatti uunimunakasta ja sitten eksyin vielä isälleni hauskuuttamaan pikkusiskoani. Pikkusiskon mennessä nukkumaan lähdin vuorostaan piristämään sairasta isosiskoani laskiaispullilla ja niin, nyt tulin kotiin, aivan rättiväsyneenä :-D

Blogia jaksan päivitellä sen verran, että esittelen teille kovin arkisen (ei tosiaan pitänyt viipyä reilluni kauaa) ja omituisen (mulla on housut!!!!) päivän vaatetukseni: 

 Housut, lenkkarit H&M/ huppari Marwin/ bikertakki Seppälä/ laukku Gina Tricot/ pipo Stadium

Kaupoista ei lähtenytkään mukaan nahkahametta, totesin sen olevan vähän hitusen liian epäimartelevan pitkä minulle. Sen sijaan ostin maailman söpöimmän ja pehmeimmän hupparin sekä valkosinisen raitapaidan :-)  Torstain pukeutuminen on siis vieläkin hieman auki, toivottavasti keksin huomenna jotain jo kaapissa olevista vaatteista.

Nyt taju kankaalle, olen aivan totaalisen uupunut, pusi ja moi!