”It’s made it a lot easier to do things that I care about”

Paras kaveri, kun mielessä on samaan aikaan valmistautuminen englannin yo-kuunteluihin ja inspiraation hakeminen: youtube ja Nylon TV!

Taylor Momsen on täydellinen, Taylorin stailaus on täydellisempää täydellisempi ja täydellisen leiman saa lisäksi paksut hiukset, joista on väännetty myös tuollainen käsivarren paksuinen, Wang vaikutteinen letti! Taylor on kiistatta maailman kuumin 16-vuotias!

 Näistä Nylonin kuvauksista ovat peräisin muutamat aivan lempparit kuvani MK Olsenista ja lisäksi en voi olla hihittelemättä ääneen kun katselen MK:n vääntelyä kameran edessä :-D

Ai kun rakastan Kristen Stewartin stailausta. Vaikka en heti ensimmäisenä ajattelisi rakastuvani a) Christopher Kanen apinapaitaan b) lenkkareihin tai c) olkatopattuun, sydänkuvioiseen jakkuun, mutta kuinka ollakkaan, olen ihan myyty!

Jos pitäisi nimetä jotain äärimmäisen hellyttävää, niin miten olisi vaikkapa Blake Lively ja hänen pieni pörröinen koiransa?  Suloisuuden lisäksi Blake on siunaantunut ainakin kilometrin pituisilla säärillä, e-pä-rei-lu-a…

Nyt mun ajatukset kyllä pyörivät ihan jossain muussa kuin kuunteluissa….
a) kuka on nylonin stylisti?
b) voisiko edellä mainittu henkilö mennä naimisiin kanssani?
c) mitä v*ttua mä puen päälleni keskiviikon potkijaisiin ja torstain abiristeilylle?
d) osaako kukaan auttaa edes tuohon c-kysymykseen? A:ta ja b:tä voidaan miettiä sitten myöhemmin….