ii-i-inspiration!

 Tiedän, että tuntuu tyhmältä ajatella jo tulevaa kevättä ja siihen liittyviä uusia vaatekuolauksia, mutta kun mä en vain voi sille mitään, että mun tekee mieli pakata jokaikinen villavaate kaapin perukoille. Kuinka paljon kivempaa olisi että ihokin kuivuisi mieluummin liiallisesta auringon otosta kuin pakkasesta…

 Kevätinspiraatio löytyi tällä kertaa Viktor&Rolfin mallistosta, jonka ihanan puuteriset värit yhdistyvät ihanan keveisiin, hyvin leikattuihin takkeihin ja housuratkaisuihin. Lisäinnostusta kaivelin polyvoren sivuilta, ja läimäisin kollaasiin kaikkea ihanan kuolattavaa. Erityisen kutkuttavia ovat Chloen Tilia acetate-aurinkolasit, Acnen Denim mekko (joka on muuten alessa!) sekä kummatkin Lanvinin ballerinat. Ah ja aijai. 

Miltä näyttää kevätinspiraatiot? :-)

ps. Malliston kuvat style.com:sta