I know it’s hard to achieve, but can’t a girl believe?

 Vaikka mulla ei olekkaan enää tuntiakaan lukion oppitunteja jäljellä, on mun seuraavat kaksi viikkoa jotenkin ihmeellisen täynnä kouluun liittyviä juttuja. Penkkareihin liittyviä harjoituksia, kahdet YO:t (iiks!) ja sen sellaista. Ensi viikolla on sitten vielä armoton juhlimisputki, kun potkijaisia seuraa penkkaripäivä ja sitten vielä päivän mittainen abiristeily, phjui! 

 Niin ja kahden viikon päästä se kauheus vasta alkaakin: Lukuloma! Ehkä kaikista kamalinta on se, että olen laiskotellut ja jättänyt ylppäreihin lukemisen aika minimiin, siksipä nyt pitäisi keskittyä kaiken muun tohinan ohella niihinkin. Tänään pidin vielä totaalisen akkujen latailu päivän, olen pötkötellyt vain peiton alla ja katsellut telkkaria :-)

 Huomisen saankin vietellä melkein kokonaan lukiolla, saas nähdä ehdinkö postailemaan missään vaiheessa.

Miltäs muiden lähitulevaisuus näyttää? Yhtä stressaavalta? ;-)

pst!  tää nyt ei ole todellakaan mikään uutuus, mutta on silti soinut lakkaamatta mun päässä koko päivän :-)