Flora by Gucci

Muutaman päivän hiljaisuuden syyn kaikki varmaan tajusivatkin edellisistä postauksistani! Keskiviikon potkijaiset ja seuraavan aamun krapula neljän tunnin yöunien jälkeen olivat aivan mahtavat. Penkkareissa riekuttiin rekan lavalla ja laulettiin Mikä boogi:a. Lisäksi sain turpaani sekä karkkeja heitelleiltä käsiltä että itse karkeilta. Bussimatka abiristeilylle sekä terminaaleissa odottelu oli tuskaa järkyttävän massiivisen krapulani kanssa. Illan buffetissa söin mahani täyteen ja menin vesiputousta valkoviinin kanssa. Baarissa istuskelin lähinnä pöydissä ja imuttelin siideriä, sillä tanssilattia oli tupaten täynnä härskisti tanssivia abeja. Törmäsin Petraan, mutta muistan vain hämärästi mitä juttelin. Baarien sulkeuduttua riekuin koululaisteni kanssa käytävillä ja valvoimme aamupalaan asti. Nukuin jälleen ainoastaan neljä tuntia. Kuluva päivä meni hämärän peitossa, muut ryyppäsivät ja minä join kokista yrittäen olla oksentamatta. Shoppailin taxfreessa ja söin kumilta maistuvaa pizzaa. Bussissa kotimatkalla soitimme voiceen ja laulettiin taas Mikä boogi:a. Nukuin kymmenen tuntia ennen töihin menoa, mutta silti omistan maailman suurimmat silmäpussit. Nyt harkitsen suihkua ja hampurilaista. Mitens muiden abien bileputki meni? ;-)

Koska kuulumiset ovat ei niin kovin mielenkiintoisia, päätin esitellä jotain paljon mielenkiintoisempaa, eli toisen taxfree ostoksistani:

Flora by Gucci-hajuveden !

”Herkkä ja hienostunut kukkaistuoksu. Ensituoksun sitrus ja pioni sekoittuvat voimakkaamman pohjatuoksun santelipuuhun ja patsuliin, Guccin tavaramerkkeihin. Sydäntuoksun kevyt ja hedelmäinen ruusu ja samettinen Osmanthus-kukka viimeistelee tämän herkän ja hienostuneen tuoksun.

Flora by Gucci – modernille ja nuorekkaalle naiselle!”

Pakkaus ja pullo ovat kauniita ja vastuttamattomia, mutta tuoksu on vielä ihanampi. Ihanan pehmeä ja ylellinen, mutta kuitenkin sopivan nuorekas minulle.  

Olenko ainut tuoksuun ihastunut?