early in the morning

Heräsin tänään tarpeettoman aikaisin (klo 10.00!!!) isäni soittoon ja pyyntöön, että heittäisin hänet töihin Forssaan. Olin suhteellisen kiukkuinen siihen asti, kun tajusin hyödyntää aikaisen hereillä oloni ja suuntasin Fidaan. Pitkään jatkunut nollasaldo kirppisten suhteen sai täyskäännöksen ja raahasin kotiin vaikka mitä kivaa:

Yläkulmassa pilkottava violetti/tummanharmaa löllöneulemekko lähti mukaan kolmella eurolla. Siitä oli leikattu kokolaput pois, mutta muistaakseni tällaisia myytiin viime syksynä Onlyssa? 

Löllömekon vasemmalla puolella oleva musta pitkä tunikamekko on H&M:n ja oli täysin uutta vastaavassa kunnossa. Tunika rokotti lompakkoa neljän euron verran. 

Keskellä kuvaa komeilee mahtava löytö, Gina Tricotin aivan käyttämätön kauluspaita, josta maksoin 3,70 euroa. Näitä myytiin muistaakseni viime kesänä Ginassa, jos en väärin muista, mutta ihana se on vieläkin.

Kauluspaidan päällä nököttää nahkarannekkeinen, neljä euroa maksanut, kello, jonka kellotauluun rakastuin!  Vasemmassa alakulmassa on vielä ohutta denim-materiaalia oleva farkkuliivi, josta maksoin aika suolaiset kolme ja puoli euroa.

Oikeassa yläkulmassa on Gapin neule, joka on oikeasti äitiysneule, mutta S kokonsa ja nerokkaan leikkauksensa ansiosta sen oikeaa tarkoitusta ei arvaa kuin niskan merkkilappua katsomalla. Pehmoista materiaalia oleva neule maksoi neljä ja puoli euroa! 

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä oikeassa alareunassa H&M:n a-mallinen jakkutakki, jossa on edessä söpöt pienet kaulukset ja kaksi nappia. Jakun hinta oli muistaakseni 6 euroa :-)

 Saitteko surkeista kuvista ja selostuksista mitään selvää? Ja jos saitte, niin mikä on teidän lempparinne? :-) 


Nyt mä menen aloittelemaan psykologian lukemista, vaikka ei kyllä yhtään kiinnostaisi, pusimoi!

Kiinnostaisko nämäkin?