Designer Alexander McQueen Passes Away

Maailma on jälleen menettänyt erittäin lahjakkaan ja mielikuvitusrikkaan suunnittelijan, sillä brittiläinen muotisuunnittelija Alexander McQueen on kuollut. Luultavasti itsemurhan tehnyt McQueen ehti suunnitella jo melkein kaksikymmentä vuotta omaa nimeään kantavan merkin alla, sekä on työskennellyt mm. Givenchylle.

Itselläni McQueen kuului niihin harvoihin suunnitelijoihin, joiden mallistoa odotin innoissani. Jokainen mallisto oli omanlaisensa, yksilöllinen mielikuvituksen iloittelu, joista ei näkemystä puuttunut. Parhaiten mieleen on jäänyt pääkallojen säväyttämät asusteet, joita on sadellut jos minkä näköisinä sekä kevän RTW-näytöksissä vilkkuneet poninkaviot, joista ensimakua saatiin Lady Gagan Bad Romance videolla.

Ikävistä asioista vielä henkilökohtaisesti ikävempiin, sillä huomenna on vastassa äidinkielen tekstitaidon koe, iiks! Sen lisäksi siis, että kunnioitatte mahtavan suunnittelijan muistoa, pliis, toivottakaa mulle onnea. Öitä murut!


kollaasin kuvat: style.com + polyvore