COMFY

Hihhii, arvatkaapas kenellä oli tänään virallisesti viimeinen päivä lukiota? No mulla, ylläri. Enää olisi jäljellä YO-kokeet (eli pikkujuttu siis, heh heh) ja muutama kertaustentti. Hyvin jännittävää etten sanoisi, mullahan on melkein jo aika iso olo, siis myös henkisesti. 

Tämän päiväiselle koepukeutumiselle ei ollut muita vaatimuksia kuin mukavuus ja lämpöisyys, siispä vetäisin nahkamaisten leggareiden kaveriksi mustan Seppälän neulemekon ja väripilkuksi (mä ihan oikeasti hei yritän petrata näiden värien kanssa) kirkkaan pinkit huulet ja sekasikiö-kaulahuivi.

Myös Jami tykästyi Gina Tricotin viime talven aleista ostettuun muhkeushuiviini ja nukkui sen kanssa sopuisasti päiväunia sillä välin kun minä suoritin siivousta, puuuh!

Nyt täydellisiä naisia ja pyykkien viikkausta, pusi!