Carrie: ”New York City is all about sex. People getting it, people trying to get it, people who can’t get it. No wonder the city never sleeps. It’s too busy trying to get laid.”

Tiedättekö mitä mun olisi pitänyt tehdä koko päivä? No lukea kamalalla innolla uskonnon kokeisiin. No mitä mä olen sitten tehnyt koko päivän? Jos ei lasketa sitä, että juutuin lumipenkkaan auton kanssa ja lapioin (!!) itseäni noin tunnin ulos sieltä (oikeasti, voiko kelleen muulle käydä näin suoralla tiellä ja 10 metriä ennen kotipihaa?), olen maannut sängyssäni peittokasan kanssa ja katsellut kokonaan Sinkkuelämän ensimmäisen tuotantokauden läpi.

Nyt mulla olis oikeastaan aikaa taas lueskella, kun olen taas päättänyt näyttää elonmerkkejä bloginkin puolella, mutta mä olen aika varma että subilta alkaa kohta The Hills ja että mun naama on kipeästi mutanaamion tarpeessa. Niin ja kynnetkin voisi lakata. Mikä väri?

Onko muita laiskiaisia? tai huonotuurisia? :-D