Blair Waldorf: Uh! They say if you hate something you should slam the door in its face.

 Miten olisi maailman huonoimmat asukuvat tähän väliin? Jaksoin ottaa aamulla ennen kirjastoon lähtöä (kävin siellä lukemassa ylppäreihin siis) tasan kolme kuvaa päivän vaatetuksesta, joten kuvavalikoima oli aika huima… Lukemisen lisäksi mulla oli treffit Lauran kanssa, joten jaksoin jopa meikata ensimmäistä kertaa tällä viikolla :-D

 

Trenssi Only/2ndhand hame H&M kauluspaita Gina Tricot/2ndhand panta Glitter

Kynsissä näkyy muuten sitä Models ownin Pink Punchia, mitä moni ihasteli muutama postaus sitten ;-)

Huonojen kuvien lisäksi, mulla oli tänään äärettömän huono onni auton kanssa! Ensimmäiseksi jäin meidän pihaan jumiin lumipenkkaan, jes. Naapurin mamma ja pappa tulivat onneksi auttamaan, jotta pääsin kirjastoon lukemaan. Sitten mentiin Lauran kanssa salaateille, ja unohdin parkkikiekon – parkkisakot. No ravintolan omistaja taisi kuulla mun vittu-tulvan ja tuli hakemaan sakot mun kädestä ja sanoi hoitavansa ne :-D Olin hyvin hämmilläni ja kiitin. Sitten tulin kotiin ja jäin taas kiinni lumipenkkaan……mä en koske autoihin enää ikinä. EN ikinä, vannon sen.

EDIT// meni hermot taas banneriin, joten piirtelin tollasen tylsän tuohon ny tvain, kestäkää sitä taas hetki, että keksin uuden idean :-DDD