BIKERJACKET/BIKERJACKET/BIKERJACKET

Tiedättekö mitä, olen unohtanut esitellä mun elämäni rakkauden! (heti J:n ja Robert Pattinsonin jälkeen siis) Rakkaustarina alkoi jälleen Seppälän pukukopeissa ja tämä yksilö suorastaan aneli päästä viettämään kevättä mun kanssa. Kuka muka voi vastustaa oikein kilttiä pyyntöä? No en minä ainakaan.

Kuvassa omituisen pönköltä näyttävä takkini maksoi kuusikymppiä ja vaikka sisimmässäni haluaisin bikertakkini aidosta nahasta tai mokasta (miksi sellaisia ei löydy mistään, häh?) päätin antaa tälle kuitenkin mahdollisuuden. Siinä on yksinkertaisen kaunis leikkaus ja helma on klassisesti hieman pidempi. Liian lyhyt helma kun on tullut usein minun ja omistamani vaalean harmaan H&M:n bikertakin väliin, se on vaan lyhyenä liian tönkkö sanon minä :-) Hihoissa on sen verta väljyyttä, että ne voi kääräistä rullalle, mikä on musta varsin hurmaava ominaisuus. Talven ja villavaatekerrosten keskellä pieni ranteen vilauttelukin (siis heti kun sää sallii) tuntuu kovin seksikkäältä.

Kuitenkin, takki on ihana ja sen voi yhdistää melkein mihin tahansa. Melkein odotan jo kesää, kukkamekkoa ja bikertakkiani! Tekisi melkein vuodattaa krokotiilinkyyneleitä sille tosiasialle, että rakkaani joutuu viettämään vielä muutaman kuukauden kaapin kätköissä.

Mitä te tykkäätte bikertakistani?