angst!

Mulla on tällä hetkellä hyvin massiivinen tappelu käynnissä hiusteni kanssa. Se ei ole sinäänsä mitenkään uutta, sillä mä en ole ikinä tyytyväinen hiuksiini. Tällä hetkellä ongelma on vain siinä, että kaikki tuntuu olevan pielessä. Joko ne on lässähtäneet, sähköiset, rasvaiset tai eivät asetu niin kuin haluaisin. Leikkaus on ylikasvanut, mutta silti en tahtoisi mennä kampaajalle sitä napsimaan. Väri kyllästyttää, haluaisin olla nyt heti toffee hiuksinen, enkä vasta vuoden värjäysprosessin jälkeen. Nämä on liian lyhyet, liian pitkät, liian ohuet tai liian paksut. 

Toffeisen värin lisäksi tahdon että hiukseni näyttävät samalta kuin viime huhtikuussa: paksuilta, pitkiltä ja huolettomilta. Toisella puolella päätä löysä kalanruotoletti ja latvat hapsottavat kesäpuuhien jäljiltä:

Omien hiusten seassa näissä kuvissa on vielä sinettipidennyksiä, jotka oli isketty päähän helmikuun wanhoja varten. Mulla olisi nytkin jemmassa muutama puntti 75 senttisiä pidennyksiä, mutta en tiedä haluanko niitä päähäni, vai menisinkö vain omilla kutreillani ja myisin lisäkurtit jollekkin haluavalle. Vaikka omat hiukset ovatkin yhtä kuin hiiren häntä :-(

Muita tukka-angstisia?

pst! noiden hiuksien lisäksi mulle kelpaisi myös tuo vaatetus: ballerinat ja paljaat nilkat jo kahden kuukauden päästä? HIP HIP HURAA!