U-LA-LAA!

Olen tänään verbaalisesti hyvin epälahjakas, enkä oikeasti yhtään keksi mitään kirjoitettavaa! Olen miettinyt n. 10 minuuttia miten aloittaisin, joten varmasti ymmärrätte jos sanon, että nyt ei oikein suju :-D  Siispä lyhyesti ja ytimekkäästi, tässä eilisen asu hienosti H&M:n sovareissa kuvattuna:

 

 Hame, toppi ja neule H&M/ korut 2ndhand + Seppälä/ bootsit Dinsko

(huom! kuvat otettu ennen sitä, kun päätin jättäväni harmaa-mustan tylsyyden hetkeksi ;-))

Ja sitten vielä se superlöytö:

Alunperin 40 euroa maksava AIVAN MAHTAVA paljettitakki oli alennuksella 9 euroa! Tämän lisäksi ostin ehkä maailman upeimmat (lilavihreäleopardikuvioiset) urheilurintsikat ja jtn söpöä Sonja Rykielin mallistosta, esittelen sen myöhemmin :-)

Nyt menen viihdyttämään sotamiestäni, pusi ja huomiseen!