Tyylituomarointia!

Trendin päätoimittajalta, Annaleena Jalavalta, oli tupsahtanut eilen sähköpostia Trendin uudesta, superkivasta nettipalvelusta: Tyylituomareista! 

”Tyylituomarin ideana on ”Sinä päätät, miltä näytän tänään.” Voit ladata tyylivalintojasi vertailtavaksi ja arvosteltaviksi, kommentoida toisten käyttäjien tyylejä ja osallistua erilaisiin tyylihaaste-kilpailuihin. 

 Näin se toimii: Jokainen käyttäjä luo Tyylituomariin oman profiilinsa, johon hän voi liittää tietoja itsestään ja ladata kuviaan. Profiilin luominen on erittäin helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja nimimerkin. Itse palvelussa on kaksi eri toimintavaihtoehtoa: vertailu ja arviointi

Vertailussa kävijä lataa palveluun kaksi vertailukelpoista kuvaa asuistaan ja kysyy muiden käyttäjien mielipidettä. (Esimerkiksi: Kumpi olisi parempi toppi illaksi?). Muut kävijät voivat äänestää omaa suosikkiaan. 

Arvioinnissa käyttäjä voi ladata yhden kuvan asusta, ja muut käyttäjät voivat arvostella sitä (tykkään – en tykkää). Kaikki profiilin luoneet kävijät pääsevät lisäksi kommentoimaan kaikkia kuvia.” 

Palvelussa on lisäksi tyylihaaste-kilpailuosio, josta voi voittaa kaikkia upeita palkintoja. Ensimmäisenä yhteistyökumppanina/palkintojen antajana on Diesel. Mahtavaa! 
Nyt rekisteröitymään, kokeilemaan ja voittamaan palkintoja!


ja minä, minä menen nyt vihdoin nukkumaan, pusi<3
pst! kuvat kaapattu samoilta sivuilta kuin minne linkki johtaa ;-)