Tällä kertaa olisi..

…muutama uusi asuste esittelyssä:

 

 Sonia Rykielin alusvaatemalliston asustepuoleen kuuluva rusettipanta on houkuttanut mua puoleensa jo useampaan otteeseen sen erityisen muhkean rusetin takia, mutta sen 20 euron hinta tuntui turhan kovalta maksettavaksi. Aleissa sen hinnaksi oli räpsästy 3 euroa, joka sopi minulle paremmin kuin hyvin :-) Timantti saattaa joutua jättämään hyvästit pannalle, saa nyt katsoapidänkö sitä liian suureellisena minulle!

 Supersöpö ja suht pikkuinen mintun värinen clutch löytyi Seppälästä ja on kaikesta ihanuudestaan huolimatta vielä koeajalla. (Eli siis kuitti ja hintalappu paikoillaan ;-)) Vaikka 15 euroa kustantanut laukku onkin ihana, mietin vielä, että onko se pitämisen arvoinen. Mielipiteitä puolesta ja vastaan saa esittää!

Mitäs tykkäsitte pikkuostoksista?

ps. laukun lisäksi seppälästä lähti mukaan jotain muutakin koeajalle, saatte kertoa mielipiteenne heti kun saan kuvattua sen päälläni :-)