Super Dooper Blue nail polish!

 Kävin toissa päivänä tsekkailemassa kauppojen aletarjontaa täällä Forssassa ja ainokainen löytöni oli kynsilakka, jonka sävy on aivan mahtava. Olen etsiskellyt vastaavaa valehtelematta aika kauan, ja nyt sellainen osui silmiini (ylläri,ylläri) Seppälän kosmetiikkahyllyiltä. Wild and Crazyn sävy 78 Super Dooper Blue maksoi noin kolmisen euroa isosta putelistaan huolimatta. Samalla hauskasti matta mutta metallinhohtoinen lakka on edullisuudestaan huolimatta erittäin hyvin levittyvää ja peittävää. Minun kynsissäni lakkakerroksia on yhteensä kaksi, jotta väri olisi mahdollisimman tasainen :-)

 

Näiden kynsien kanssa kehtaa mennä huomenna kouluun saattelemaan kolmatta jaksoa loppuun! Alkaa jo vähän pelottamaan lähestyvät kirjoitukset, mä kun en ole niiden hyväksi oikein edes tehnyt mitään :-(

Nyt hoitelemaan kuumeista J-poloa, heippa muruset!