snow white

Heipparallaa muruset!

Kotiutuminen Levin reissulta on suoritettu ja ette uskokkaan kuinka kivaa on olla taas täällä etelässä. Meinasin tiputtaa leukani lattiarajaan kun aamulla heräsin auringon paisteeseen, ja vuorokauden pituus on vaihtunut tunnista ainakin viiteen! Kivaa säätä on iloisuuden lisäksi kiittäminen myös siitä, että pitkästä aikaa tuli otettua asukuvia. Asiaan saattaa kyllä vaikuttaa myös se, että itse hovikuvaajani lomailee kanssani tämän viikon ;-)

 

  

 Tällä kertaa kuvaa ainoastaan ulkovaatteista, joita en kovan pakkasen takia raaskinut millään riisua, hrrrr!

Takki-joku ikivanha Ellos rytkylä/ superpaksut legginsit-Gina Tricot/ hupullinen kaulahuivi-Indiska/ bootsit-Dinsko/ laukku-H&M/

Sellaisia vetimiä tällä kertaa, miltä näytti lukijaraadin mielestä talvivaatetus?