Minnie!

Ensinnäkin, ketään ei välitä noista hassun värisistä kuvista, vaan keskittyy mun kanssa syyttämään vessan tyhmää keinovaloa, eikä myöskään tosta meikkivoideläiskästä mun kämmenessä! Toisekseen, tiedättekö mitä 

 kannattaa tehdä aamulla, kun on nukkunut pommiin, aikaa on enää puolisen tuntia ja tekisi mieli näyttää edes vähän siedettävältä? 1. syödä jogurttia 2.Vetää silmiin kissarajaukset  3. sipasta huuliin kirkkaan punaista ja 4. laittaa päähän jättisuuri rusetti!

Rusettipanta pääsi minun lisäkseni aamulla  pikaiseen ehostustukseen ja napsaisin sen päältä killuvan jättisuuren timantin menemään. En kai ole tarpeeksi tyttömäinen käyttääkseni rusettipannan lisäksi nyrkin kokoista timanttia..

Rusettipanta Sonia Rykiel/ raitapaita Marimekko/ niittiranneke Seppälä/ ketjukoru H&M

Varaudun Marimekon raitapaitaani aina pienellä varauksella, johtunee varmasti niistä tuhannesta keski-ikäisestä naisesta, jotka verhoutuvat kyseisiin paitoihin päivittäin. Toivottavasti sen kanssa pukemani  musta minihame ja edes hiukan persoonalliset asusteet auttoivat minua erottumaan tanttalaumoista. 

Miltäs näyttää rusettipää-minä?

Nyt ajattelin tehdä jotain ihanaa kivaa: unelmoida jäätelöstä ja tehdä kasvonaamioita? Yep.

Niin, ja illan menoihin koitan jälleen jotain värikkäämpää! Ainakin yritän…