I am a M-I-L-F don’t you forget

Siivosin tänään tylsyyttäni kaikki (no melkein kaikki ainakin) koru- ja meikkivarastoni.Oli kiva ensinnäkin tehdä löytöjä omista säilytyskasoistaan  (mm. kummatkin lintukorut olivat olleet täysin unholassa!) ja toisekseen elää taas hetki täydellisen järjestyksen keskellä :-) Otin muutamia kuvia siivouksen keskeltä, lähinnä siksi, että olin täysin lumoutunut luonnonvalosta, jota suorastaan pursusi ikkunoista. Ah, kevät tuleeeee!

 

Huominen onkin sitten superkiva päivä vastapainoksi tämän päivän tylsyydelle. Menen hakemaan J:n kotiin armeijasta viikonloppulomille, jippii! Siinä samalla voisin katsastaa pikaisesti hämeenlinnan H&M:n, vaikka se onkin aika surkea :-D Niin ja viedä J:n jonnekkin herkkusyömään.

Nyt pitäisi mennä värjäämään tota kuvissakin irvistelevää juurikasvua, tai sitten vaan kietoudun peiton ympärille ja jätän sen huomiselle! Vaihtoehto numero kaksi taitaa olla se todennäköisin ;-)

Pusi!

ps. Tori Amoksen Big Wheel-biisi, joka on jo itsessään jo ihan mahtava, on saanut vielä ympärilleen sikasiistin musiikkivideon! Katselun jälkeen ehkä ymmärtää paremmin postauksen otsikonkin, hih ;-)


Tori Amos Big Wheel
Uploaded by skinandbones. – Watch original web videos.