X-MASHeippa ihanaiset! Mulla on jäänyt tällä viikolla kirjoittelut hieman vähiin hirmuisen kiireen takia. Tänään vähän hellitti, ja pääsin nauttimaan joulusta ihan rauhassa perheen ja sukulaisten kanssa. Aamu alkoi sinappihunnun tekemisellä ja lastenohjelmien katsomisella. Päivällä syötiin mahamme täyteen, availtiin lahjoja ja käytiin isän luona nauramassa kävelemään opettelevalle pikkusiskolle. Iltaa vietettiin tädin luona joulupukin seurassa ja sen jälkeen kotiin tankkaamaan päivällä jäänyttä jouluruokaa (kts. kuva nmr. 2) ja ihastelemaan kaikkia ihania lahjoja. Joista puheen ollen, ripottelen niitä tänne pitkin viikkoa/ensi viikkoa, ne kaikki kun ansaitsevat mielestäni ihan oman postauksen, hihi :-)

Täällä päässä on siis ollut vallan onnistunut 24.12, joka jatkuu vielä huomenna isovanhempien luona joululounaalla, ja sitten pitääkin jo kiirettä pakkaamisen kanssa (jota en ole vielä edes aloittanut paitsi listan muodossa) sillä n. 27 tunnin päästä lähdetään ajamaan Leviä kohti, JEE! 

Pikaisen yöllä kyhätyn postauksen tarkoituksena oli myös toivottaa teille murusille HYVÄÄ JOULUA!

pst! Kuvituksena toimi muutama hyvin epäoleellinen randomkuva, joita nappailin tänään huvikseni siististä huoneestani!