Take a breath, take it deep/ Calm yourself, he says to me/If you play, you play for keeps/Take a gun, and count to three

Mulla on suhteellisen usein aamuja, kun puhelimen torkku-toiminto on vähän turhan ahkerassa käytössä. Kaikista pahimpia on aamut, jolloin tiedät, että sun on pian raahauduttava lämpimän peiton alta suihkuun, yh! Tänään, niin kuin liian monena muunakin aamuna suihku sai jäädä ja minä sain nukkua ruhtinaalliset puoli tuntia pidempään vällyjen välissä. Vihdoin herättyäni aivan liian myöhään peilistä katsoi rasvatukka-monsteri, joka suorastaan kiljui pesua. Onneksi on keksitty pikkumyy-suttura-nuttura sekä pikapukeutuminen.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
löllöneule Gina Tricot/ nahkamaiset legginsit Seppälä/ bootsit 2ndhand/ sormukset H&M+H&M Divided/

Sellainen superarkinen päivänasu tällä kertaa, nyt mun on kyllä jo pakko mennä suihkuun testaamaan mun uutta TRESemme shampoota, toivottavasti se on hyvää, kun se on kuitenkin kohtuullisen jättiläismäinen putkilo :-D

ps. onko joillekkin blogittomille sadellut sähköpostilla vip-kutsuja Forumin shoppailuiltaan (että onko se joku ihan yleinen jutska) vai olenko mä oikeasti saanut ensimmäisen kerran jonkin tälläisen kutsun blogini ansiosta, hehe, siistiä :-D