summer where are you?

Onko ihan väärin, että joulukuun ensimmäisenä päivänä, en suinkaan hypi riemusta ja iloitse ihanan pitkästä talvesta vaan pikemminkin haaveilen kesän perään?
Haaveilen että voisin mm. käyttää balleriinoja, syödä mansikoita nurmikolla, ottaa kuvia mihin vuorokauden aikaan tahansa, tehdä kaikkea hupsua ja spontaania, grillailla herkkusieniä, lähteä kaveriporukalla saaristoon, syödä lounaaksi jäätelöä, olla käyttämättä sukkia, istuttaa kukkia pitkin pihaa, tuoksuttaa ruskettunutta ihoa….

Pakenin hetkeksi arjen pimeisyydestä/märkyydestä/tylsyydestä/ennakoimattamuudesta viime kesän kuviin:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vaikka mä vietinkin koko lomani lähinnä töissä myyden kukkia pääsin nauttimaan mm. teatterista, huvipuisto-reissuista, saaristossa mökkeilystä, paahteisesta tallinnasta sekä ihanista kesähetkistä ihan vaan kotona. Kai aika kultaa muistot jo näinkin nopeasti oikein superkultaisiksi sillä nyt on pakko myöntää, että on kyllä ikävä kesää. :-(