Ready-to-Wear

1. Kolme viimeisintä ostostani Hmmmmmmnnnnnnnnnn…..mandariineja, kynsilakanpoistoaine ja hammastahna :-D  2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni Ei taida löytyä kenenkään julkkiksen :-D 3. Viimeksi googlasin Kanye westin Good life kappaleen sanat 4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni Jaa-a, hmmmn….varmaan joku laukku/vaate, joka on ollut PAKKO saada, ja sitten olen käyttänyt sitä max. 3 kertaa. Mm. yksi Friis&Companyn laukku, tosin olen aika varma, että käytän sitä taas kesän tullen! ;-)

wang

5. Käsilaukussani …on kaikkea!  Lompakko, meikkejä, kampoja, kurkkupastilleja, kirjoja, epämääräisiä koululappusia, kyniä, tusseja ilman korkkeja, yms. Tänään löysin koulussa laukkuni pohjalta kasan mustia tekokynsiä…… 6. Suosikkikatuni koko maailmassa hirveen kamalan vaikea kysymys, mun tuli ensimmäisenä mieleen Palma novan rantakadut! 7. Tyypillisin asuni koostuu legginssesitä, saappaista/ballerinoista, isosta laukusta ja jostain mekosta/tunikasta. Nahkatakki on mukana menossa myös melkein aina. 8. Hienoin/kallein ostokseni  Järkkärini, jonka hyväksi myin aimo kasan vaatteita kirpparilla sekä uhrasin kesätyörahojani :-) 9. Olen riippuvainen tietokoneestani, poikaystävästäni ja lukemisesta! Voisin viettää päivät pitkät peiton alla lukien hyviä kirjoja.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: Loppuun asti suunnittelematon sekamelska

balmain

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi joko se tällä viikolla esittelemäni nettikauppa tai H&M, sillä sieltä löytyy vaikka mitä :-) 12. En ole ikinä ostanut mitään Nellystä tai asokselta, vaikka kaikki muut tuntuvat vieljelevän tilauksia sinne päin jatkuvasti :-D 13. Parhaat outlet-löydöt ovat vielä hakusessa varmaankin, kun ei tule mitään kovinkaan ihmeellistä mieleeni :-) 14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin Hmmmn, oi kun vaikee. Ehkä Lindsay Lohanin tai Rihannan, tai Kate Mossin tai Sienna Millerin tai Nicole Richien tai Chloe Sevignyn. Niin ja perisin samalla totta kai niiden personal trainerin, niin mahtuisinkin niihin vaatteisiin! 15. Seuraava suuri hankintani on Joulun jälkeinen levin reissu, jota varten pitää mm. ostaa uusi laskettelupuku, sekä sitten vielä hissiliput ja bensat ja ruuat ja kaikki kakka päälle! Mun säästöt huutaa kivusta :-D 16. Tyyli-ikonini on häilyvä! Inspiroidun millon mistäkin! 17. Kenkävalikoimassani on puutetta vaikka mistä! Sieltä puuttuu mm. pari täydellisiä klassisia mustia ballerinoja, OTK-saappaat ja jotkut yksinkertaiset mustat korkkarit, n. 8 sentin korolla! 18. Unelmieni laukku on iso, nahkainen ja persoonallinen! 19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun rahaa vähän sitä sun sattuu! Välillä olen hirveällä tuhlailu tuulella, toisinaan vaatekaappin ei eksy juuri mitään uutta. Nyt eletään juuri tätä vaihetta :-)

!!!!!!!!
  

20. Verkossa shoppailen mieluiten

En juurikaan ostele verkossa, koska täytin nyt vasta 18, ja ennen piti tilata esim. siskon tunnuksilla ja inhosin sitä ”voinko tilata”-kyselyä. Ja varsinkin niitä ”KUINKA V*TUN ISO TÄÄ TILAUS ON!!!”-kyselyitä. 21. Suosikkimuotiblogini on Inspiroiva, kuvapainotteinen ja raikas! Inhoan blogeissa tummia ulkoasuja, liikaa jaarittelua mutta myös turhaa ja aivotonta tekstiä (johon kategoriaan taidan itse kuulua, hahha :-DDD) 

22. Olen kauneimmillani juuri laittautuneena! Tykkään kavoistani myös silloin kun ne ovat täysin puhtaat ja meikittömät juuri pesun jälkeen :-) 23. Makutuomarinani toimii oma silmä! 24. Hiukseni ovat tällä hetkellä raivostuttavan sähköiset ja helposti likaantuva! Lisäksi pohdiskelen edelleen, mitä näille tekisin. Vaaleampi väri houkuttelisi :-P 25. Toiveammattini on vielä keksimättä. Luultavasti jotakin, jossa saan olla luova ja käyttää omaa silmääni! Kuvittajana toimiminen jossain lehdessä olisi unelmieni täyttymys!

ps. kuvituksena, Style.comista napattuja kuvia muutamista kevään RTW-näytöksistä. Kollaaseihin kokosin näytöksien lemppareimmat!

Wangin näytöksessä houkutti  yllättävä/yllättävien materiaalien käyttö, sekä ihanan yksinkertaiset, mutta kuitenkin mielenkiintoiset leikkaukset. Balmainissa ihastuttaa tietty rosoisuus, joka kuitenkin on siistitty hienojen takkien ja housujen avulla. Stella McCartney puolestaan herätti mielenkiintoni hänelle luonteenomaisella ihanalla värimaailmalla sekä materiaaleilla. Porkkanahousut on näköjään vieläkin mun silmään erittäin kuumat!

Nyt nukkumaan pusi ja moi kaikille<3