plump&gloss

Tällä hetkellä mua innostaa jostain syystä vaatteita enemmän meikit, vaikka mä en mikään kovin taitava meikkaaja olekkaan. Johtuneekohan se tästä ilmastosta, meikeillä kun pystyy koreilemaan säästä riippumatta :-)

Lähipäivinä olen tehnyt hirmuisesti edullisia meikkilöydöksiä, joten ajattelin esitellä ne teillekkin. Sunnuntaisilla joulumarkkinoilla oli pystyssä oriflamen pöytä, ja siellä oli erilaisia alekoreja. Yksi koreista oli täynnä euron meikkejä, ja mä sitten hamstrasin niistä kivoimpia itsellen. Loput meikit bongasin eilisellä hyppytunnillani, nekin kaikki alennuksella, jee! 

2009-12-15
2009-12-151

4 luomivärinappia (kotelo tuli ilmaiseksi) yht. 4 euroa, luomiväri duo (jota en muuten maininnut kuvassa) 1 euro, kaksi erilaista meikkikynää yht. 2 euroa, kolme huulikiiltoa 3 euroa, valokynä 5 euroa ja rimmelin tuotteet yhteensä 7,50 euroa.  Yhteensä kaikki kuvan meikit siis 22,50 euroa :-) Ei paha mun mielestä!


Mitäs tykkäsitte mun meikkilöydöistä?  Mä olen ainakin ihan myyty mm. tuolle vaaleammalle marjaiselle huulikiillolle, se on sävyn lisäksi iiiiihanan tuoksuinne sekä tuolle tumman ruskealle meikkikynälle, jolla saa kivan utuiset luomet supernopeasti ja helposti :-)

(ps. toi toka ja samalla vika kuva lataa mun koneella ainakin jostain syystä tosi hitaasti, olkaa kärsivällisiä ja antakaa sen hetki latautua niin näätte mun meikkiuutuudet! :-))