”Olen tullut siihen tulokseen, että Trendissä on yksi suuri ongelma: se ilmestyy vain kerran kuussa!”

Olen viettänyt koko viikon kevyessä horrostilassa, minä ja pakkanen kun ei sovita kamalan hyvin yhteen. Muutama viime päivä on mennyt ihan hyvin: eilen kävin iltashoppailuilla ideaparkissa ja lipitin siideriä baarissa, tänänen pikku väsymys ja eilinen parkkisakko tosin eivät olleet mitän kovin mieltäylentäviä. Pakkasen aiheuttama ongelmaiho ja kehoa puistattavat vilunväristykset on kestetty muutaman pikku apulaisen turvin:

1. MARC JACOBS LOLA
..n pikku näyteputkilo, jonka sain mukaani tällä viikolla, kun kävin valitsemassa itselleni joululahjan! Tuoksu on niin ihana, että olen nuuhkutellut sen tuoksua ranteestani ja kaulahuivistani vähän väliä. Tuntuu että minun on PAKKO saada tämäkin!

2. UUSI TRENDI
..joka on tullut selattua jo muutamaan otteeseen kannesta kanteen! Erityisesti tykkäsin novellien lisäksi jutusta, jossa oli vinkkejä kylmälläsäällä pukeutumiseen. Jutun tyylitavikset olivat taas kivan persoonallisia :-) 

Nyt on pakko alkaa valmistautumaan iltaa varten (kaverin 18-vuotissynttärit!!!), mun kun pitäisi periaattessa olla valmiina jo, mutta kummasti mä täällä taas vaan istuskelen aamutakki päälläni, hah :-D