Oh, this is stupid,I’m not stupid/ Don’t talk to me like i’m stupid (stupid in love)/

20091211_37
20091211_55
20091211_41

Muutama pikku kaunesjuttu näin perjantain iloksi!
1. Sisko oli viime viikonloppuna Helsingissä ystävällään ja oli törmännyt kauppoja kierrellessä Hello Kitty-manikyyrisettiin, joka oli kuulemma näyttänyt niin minulta, että se oli pakko tuoda tuliaisiksi! Mun mielestä toi on supersöpö mansikkatuoksuineen ja mun sisko on kans aika ihana :-)
2. Lupasin jo tässä muutama viikko sitten esitellä sen lähes-täydellisen harmaan kynsilakkani. Lakka näyttää pullossa oudon kimmaltavalta myös livenä, mutta on kynsissä yllättävän mattapintainen eli just hyvä! Lakkaa saa ainakin forssan Seppälästä ja se makosi noin 3 euroa.
3. Mulla ei ollut kerrankin aamulla kamalaa vaatekriisiä vaan ihan kamala tukkakriisi! Se johtui siitä, että a) olin nukahtanut märällä tukalla, joten se sojotti joka suuntaan ja b) mun lakka oli loppu!!! Asia korjaantui kun kipaisin kampaajalta L’orealin infinium lakkaa, joka sekä pitää tosi hyvin, että tuoksuu ainakin allekirjoittaneen nenään jumalaiselta. Putelilla oli hintaa noin 17 euroa! (Voisko joku kertoa miten saa otettua järkevän lähikuvan puol metrisestä pönikästä?)

Niin ja viimeinen kuva on ihan vain järkyttääkseni teitä. Siivosin huoneeni kaksi päivää sitten, ja nyt se näyttää tältä:
20091211_69

Kuinka sottainen voi ihminen olla?

Nyt hyvää perjantai-iltaa kaikille, mä lähden zumbaamaan ja sen jälkeen viettämään juusto-leffa-iltaa J:n kanssa, pusi ja moi<3