Mums….

Tältä näytti eilisen myöhäinen aamupala/lounas, jonka napostelin pikapikaa auton etupenkillä lämmittimien huutaessa täysillä ja auringon häikiessä silmiin.

2009-12-142

Nami-fiilisten lisäksi tää voisi toimia vaikka hyvänä vinkkinä kaikille nälkäisille ja täytetyistä leivistä tykkääville forssalaisille. Jos ette ole käyneet maistamassa Citymarketin tuoretiskiltä saatavia leipäuutuuksia niin käykää nyt! Mun leivän sisällä oli lohen lisäksi kanamunaa, tomaattia, kurkkua ja salaattia ja se maksoi ainoastaan kolme ja puoli euroa. Mun mielestä ihan hyvä diili leivästä, joka on ängetty täyteen pirun hyvää tuoretta lohta (Muita makuvaihtoehtoja on ainakin katkaravut, ananas/kana , paahtopaisti ja kinkku)

Olenko ainut kenen tuli pelkän kuvan katselemisesta nälkä?

Nyt mä menen skrapailemaan ikkunoita ja sitten etsimään lisää joululahjoja. Heippa<3