Modekungen never fails!

Olen tässä muutaman päivän kuolaillut Stockholmstreetstyle:ssa asukokonaisuutta tai oikeastaan sen kruunua, eli upeaa mustaa nahkalaukkua, jonka pohja on hakattu täyteen niittejä. Ja sitten aloin ihmettelemään miten laukku voikaan näyttää niin kamalan tutulta, kunnes välähti. Mähän kuolasin juuri samaista, tai ainakin hyvin samannäköistä, laukkua viime viikolla Modekungen:ssa

Työpöytä20

Pst! sain juuri lisätietoa tuonne kommenttilaatikkoon täysin samanlaisesta Alexander Wangin laukusta, jonka olemassa olosta mulla ei ollut hajuakaan! Kuvan leidillä luultavasti tämä Wangin versio, ainakin kun materiaalia katselee! Mun olis kyllä toisaalta pitänyt tajuta tää ihan itsekin, varsinkin kun laukun nimi on : Wanginspirerad handväska med nitar undertill :-D

Tän on varmaan pakko olla kohtaloa, ja joku korkeampi voima tahtoo, että mä käyn tilaamassa tuon laukun itselleni….haluaiskohan se lahjottaa mulle vielä rahat tuota varten? Pliis?

Olenko ainut kenen sylkirauhasten toiminta tuplaantuu tota laukkua katsellessa, vai olenko tosiaan ainut ketä menettää sydämensä aina näin yksinkertaisen kauniille laukuille?