Keep it or not?

Mua on alkanut huolestuttamaan sellainen pikku tosiasia, että mä olen alkanut ostamaan vaatteitani Seppälästä! Ei siinä sinänsä mitään pahaa ole, mä nyt olen vaan monta vuotta naureskellut Seppälän Haisunäätä-paidoille :-D No eilen sieltä ei löytynyt naurettavilla sarjakuvahahmoilla koristeltuja vaatteita vaan , tittidiii, niittiliivi! Olen etsinyt iäisyyden (ainakin kesästä asti) hienoa niittiliiviä, mutta joko ne ovat tylsiä/tyhmiä tai kamalan hintaisia. Tämän ostin Seppälän Great Girls puolelta, joten se on kooltaan L ja vähän reilu, mutta sepäs ei tuollaisessa liivissä niin kamalasti haittaa :-) Mulla on kuitenkin vielä kuitit tallella, koska en ole ihan varma, onko toi se täydellinen niittiliivi mitä olen hauskellut. Ainakin se on musta tosi kiva.

Työpöytä19

Sanokaa te mielipiteenne mun niittiliivin kohtalosta, pidänkö, vain käynkö viemässä takaisin? :-)