iihihihihihihiih look what i got!

Kuka muistaa mun viime postauksessa esitetyn hataran lupauksen siitä että tulen esittelemään täällä yksitellen mun mahtavia joululahjojani? No, en näköjään minä ainakaan muistanut täällä kaiken kiireen keskellä. Ajettiin perjantaiyönä sellaiset 14 tuntia yhteensä Leville, matka venyi muun muassa sen takia, että meidän toisen auton ikkuna jäätyi auki-asentoon Oulussa. :-D Nyt ollaan vietelty kolme päivää rinteessä (paitsi että mun monot on melkein murhannut mun jalkani) ja mökillä lähinnä saunottu ja lilluttu paljussa. Nyt kun päätin vihdoin vaan vähän levähtää ja rauhoittua ajattelin viimein esitellä niitä lahjoja.
Suurin osa mun lahjoista oli kosmetiikka painotteisia, mikä ei haittaa kyllä yhtään! Tässä esittelyssä niitä kaikkia ihania, jotka liippaavat lähinnä blogin aihepiiriä:

Marc Jacobs Daisy Solid Perfume Necklace + 50 ml EDT

J:n minulle antama Marc Jacobsin hajupakkaus oli kaikista joululahjoistani ehkä se mieluisin, vaikka kävinkin sen etukäteen itse valitsemassa. Uusi hajuvesi tuntuu olleen hakusessa jo ikuisuuden ja Daisy tuntui sopivalta vaihtoehdolta arkiseksi hajuvedeksi! Tuoksu on ihanan raikkaan tyttömäinen ja pullon mukana tullut kultaiseen pikku pussukkaan pakattu tuoksukoru aivan valloittava. Tykkään koko setistä siis kovasti!

 Jemma Kidd strike a pose swivel palette


Suurin osa tämän postauksen kosmetiikoista paljastui siskoni antamasta superihanasta lahjapaketista, joka sisälsi kaikkea ihanaa kosmetiikkaa. JK:n paletti on yksi niistä ihanuuksista ja se on oletettavasti tilattu Asokselta. Paletti sisältää neljän käytännöllisen sävyisen luomivärin lisäksi vaaleanhohtoisen korostusvärin, voidemaisen poskipunan sekä huulikiillon! Plussana vielä kaiken päällä on yltiö iso peili kannen toisella puolella jonka kanssa kelpaa meikkailla.

Dior diorshow Blackout waterproof mascara + casuelle mint/choco lipgloss

Siskon paketista löytyi myös Diorin vedenkestävä mascara, jota olen päässyt testailemaan myös hieman huonommissakin olosuhteissa täällä Levillä. Ripset ovat olleet lähes samassa kunnossa illalla päivän laskettelun ja saunomisen/paljuilun jälkeen kuin aamullakin. Lisäksi piilareiden käyttäjänä silmät usein alkavat kutiamaan päivän viimeisinä tunteina, jolloin hieroskelen niitä ja usein käyttämäni Rimmelin ripsivärit ovat varisseina poskilla – sitä ongelmaa ei ole tämänkään kanssa. Iso plussa siis tälle :-)
Toisena kummitädin antamasta paketista kuoriutui mm. tämä söpöinen/pikkuinen kirkas huulikiilto, jonka päässä killuu toinen, hieman peittävämpi kiilto. Tätä en ole hirveästi päässyt testailemaan, mutta tuoksua olen nuuhkaissut sen verran, että se tiedän sen olevan ihanan minttuinen, nam!

Naughty But Nice Chocolate Lip Gloss Heaven 4 Pack

Tämäkin pikku paketti putkahti siskoni antamasta paketista, on tilattu Asokselta ja on IHANA! Pakkaus näytti aluksi viattomasti neljän suklaakonvehdin herkkupaketilta, mutta konvehdit paljastuivatkin huulikiilloiksi. Neljän kiillon suklaisina teemoina ovat mm. pähkinä ja nougat ja pelkän nimeämisen lisäksi ne myös tuoksuvat vallan herkullislta!

Montagne jeunesse mud face mask + Freeman facial cucumber peel-off mask + Dermosil Rasberry bodygel

Siskoni (ai onko se edes ihana ja hemmotteleva? :-D) oli ujuttanut pakettiini myös tämän kolmikon, jotka kaikki tulevat tarpeeseen. Mutanaamiot ovat ihania ja ne ovatkin mun luotettavia rakastettuja, mutta tuo freemanin naamio saa mut hetkeksi kananlihalle. Inhoan tuollaisia revittäviä naamioita, kun ne tuntuvat kamalan sottaavilta ja sattuvilta, mutta lupaan antaa tälle ihan uuden mahdollisuuden. Vartalogeeli on jo testattu, ja se on aivan ihana sekä koostumukseltaan että tuoksultaan.


Lisäksi joulupukki toi mulle myös (joo, olin kai tosi kiltti tänä vuonna?) :
6 kpl valkoisia Iittalan taika murokulhoja, uudet laskettelulasit + kypärän, 4kpl Finlayssonin lakanoita (toiset 2kpl näkyvät noiden kuvien taustalla), lahjakortin kampaajalle, Twilight 3 + 4 (vihdoin!!), Digikuvausta käsittelevän kirjan, minikokoisen aalto-maljan, marimekon penaalin ja joitain lämpimiä sukkia ja tumppuja :-)


Sellaisilla mua lahjottiin tänä jouluna, mitkä oli teidän lemppareita? :-)