Drugs/rock ’n’ roll/bad-ass vegas whores/late-night booty calls/shiny disco balls

Huh mikä päivä! Olen muun muassa vietellyt hypäriä L:n luona nauraen itseni kipeäksi ja syöden mahani täyteen jätskiä, raapannut jäisiä auton ikkunoita sormet kohmeessa, ollut tylsillä ja tyhmillä abikursseillani, palellut -16 asteen pakkasessa (HRRR!),  metsästänyt joululahjoja pitkin forssaa ja mikä parhainta valinnut myös itselleni tuoksulahjan pukinkonttiin. Tämän kaiken jälkeen kun vihdoin pääsin palailemaan kotiin päin noudin postista H&M:n jättipaketin, jonka sisältö oli aika vahvasti urheiluvaatepainotteinen. Paketti toi mukanaan mm. lasketteluvaatteita, joille tulee käyttöä jo ensi viikon puolella ;-) Arvaako joku mihin minä ja J ollaan lähdössä uudeksi vuodeksi 4 mahtavan kaverin kanssa?

Urheiluvaatteiden lisäksi sieltä löytyi yksi tälläinen pieni söpöläinen, joka hieman paremmin sopii blogin aiheteemojen sisälle. Diskopallorakastajana ja meikkipakkausesteetikkona taisin lievästi sanottuna kevyesti seota nähdessäni tämän. 

2009-12-16
Pinkin peilipallon sisälle pakattu mansikkainen huulikiilto taisi rokottaa kukkaroani kahden tai kolmen euron verran, ja oi kun se on maailman söpöin ja tuoksuvin!

Onko joku muu saanut pikkupiristyksiä kylmään keskiviikkopäiväänsä?