CHOCOLATE MUD CAKE

Täällä oli tänään hirmuisen kylmä. Lämpömittari julisti aamulla -15 astetta ja mä kiitin hiljaa Jumalaa siitä, että mulla on jo ajokortti. Kylmä ei onneksi rajoita autoilijan pukeutumista niin paljoa, siispä päälle päätyi jalkoihin jumittuneiden nahkalegginsien ja niille luonnollisena jatkumona toimivien 2ndhand saapikkaiden lisäksi mudan värinen neule, jonka nappasin eilen mukaani joululahjaostoksilta.

Takkina meni vielä ihmeen hyvin tuo minun nahkainen ja (ainakin toivottavasti) ikuinen ystäväni, kunhan sen seuraksi vain valikoi muhkeimman ja lämmittävimmän huivinsa sekä J:n mummun tekemät tumput.

2009-12-14
2009-12-141

Nahkatakki ja mutaneule ONLY/ Nahkalegginsit Seppälä/ Ympyrähuivi Gina Tricot/ saapikkaat 2ndhand/ laukku Friis&Company/

Ylikasvaneiden etuhiusten pelastuksena toimi tällä kertaa pinneillä ohimoille kiinnitetyt pikku kiepautukset, jotka näytti itseasiassa hätäratkaisuksi aika hyvältä, varsinkin kun hiukset saivat uutta väriä pintaansa taas viime lauantaina. Ehkäpä pidänkin etutukan ainakin vielä talven ajan kasvamis-vaiheessa, keväällä voisi sitten taas revitellä ja pätkäistä sen suoraksi :-)

Miltäs näyttää uusi rentoiluneule?