STUDDED!

Anteeksi hiljaisuudesta, synttärien viettäminen ja alkava koeviikko ei ole mikään kovin ihanteellinen yhdistelmä. Perjantaina vietin synttäreitäni Edward Cullenin seurassa ja lauantaina karkasin tyttöjen kanssa baariin kumoamaan pehmisshotteja. Edellä mainituista johtuen olen viettänyt sunnuntaita pitkälti peiton alla korjaillen olotilaani ja lukien psykologiaa.

Mutta onpas mulla jotain blogin aihepiiriinkin kuuluvaa, meinaan laukku, jonka ostin itse itselleni synttärilahjaksi. Sen lisäksi että se on mahtavasti yltäpäältä niiteissä on se myös mukavan tilava. Eilisen baarireissun aikanakin se mahdutti sisäänsä keposasti kaiken pikku meikkipussista nenäliinapakettiin :-D

piukku's3

Uuden laukkuni ylistämisen jälkeen siirryn jälleen opiskelijaelämän kusisempaan puoleen ja menen (yrittämään ainakin) ahtamaan pääni täyteen tietoa.

Pusi kaikille ja huomiseen!