Snif!

Tila: massiivinen flunssa/köhä
Sijainti: kotiparantola
Lääkitys: juustovoileivät ja puoli litraa teetä
Mieliala: masentunut (voiko kipeenä siivota? :-DDD)

Päätin tänään tosiaan jäädä kotiin potemaan flunssaani, musta tuntuu että lukion muut oppilaat eivät olisi arvostaneet mun yritystä tartuttaa kaikki muutkin tähän keuhkoja repivään yskään :-D Ja koska mä en ole vielä ihan varma, saako flunssassa siivota ja purkaa eliset ikeasaaliit, päätin tulla esittelemään mun eilisen vaatetukseni.

Image and video hosting by TinyPic
Ainut ajatus vaatteita valitessa oli mukavuus, siksi siis mentiin vähän tälläisillä tylsillä:
paita + circle-huivi Gina Tricot/ jegginsit, liivi, laukku H&M/ buutsit DinsKo

Mä päätin just et vaatekaapin siivoaminen ei ole raskasta, varsinkaan jos sen viikkausoperaation tekee sohvalla Twilight-leffan pyöriessä ;-)

niin ja ps. mä en ehkä oikeastaan halua tietää oliko mun hiukset yhtä hemaisevasti koko eilisen reissun ajan :-DDDD