piukku loves mint green!

Hihihih, arvatkaa kellä oli eilen tylsää ja päätti seota ja alkaa miksailemaan kynsilakkojaan? No mulla. Mulla on myös ihan hirvee himotus ollut uusia kynsilakkoja kohtaan, ja koska Forssa on maailman hikisin pyllykaupunki täältä ei yksinkertaisesti löydy sitä mitä mä haluan! Ensi viikolla olisi luvassa pikkutrippi Helsinkiin, mutta eilen oli niin malttamaton olo etten enää vaan jaksanut :-DDD

Mavalan 86 OLBIA pääsi mun enimmäiseksi kohteeksi. Tipauttelin sinne muutaman pisaran mustaa, ja huomasin heti et nyt meni ihan pipariksi. Valitsin liian hohtavan värin, ja toi taittaa kaiken lisäksi vielä vähän vaaleanpunaista. Kynsissä se oli liian läpinäkyvää ja yhyy! Toisaalta, mulla välähti nyt sellainen pikku aatos, että voisin lisätä tuonne pulloon lirauksen mattavalkoista ja lisää mustaa, hmmmn…

2009-11-261

Mutta, vaikka vaaleanharmaa-kokeiluni epäonnistui jossain sentään onnistuin! Ajattelin olla tällä kertaa vähän fiksumpi, enkä viitsinyt uhrata mun valkoista lakkaa täysin kokeiluilleni. Niinpä sekoittelin muovin päällä villin miksin valkoista, tumman sinistä ja limen vihreää ja tittidii, sain ihan sikatäydellisen väristä mintun vihreetä. Kuvassa se on salaman takia vähän liian sinertävä, mutta trust me, se on itse täydellisyys. Lisäksi siitä tuli just sopivan matta tuon Rimmelin valkoisen tippilakan ansiosta, hihi!

Päätin jo, että jos ensiviikolla ei tärppää, enkä löydä unelmieni kynsilakkoja, käyn ostamassa muutaman pullon mattavalkoista ja aloitan coctailbileet mun kynsilakkojeni kanssa, hih! ;-)

Miltä näytti teidän mielestä mun DIY-kynsilakat, ja niin, olenko ihan sekopää? :-D