new accessories!

Tapojeni vastaisesti tuli tsekattua Gina Tricotin koruhylly tässä yhtenä päivänä. Usein kierrän sen kaukaa kalliiden hintojen takia, mutta nyt oli pakko kotiuttaa muutama ihanuus, joka oli sopivasti alennuksella juuri minua varten ;-)

2009-11-12

Kolmesta hieman erilaisesta ketjusta ja ”helmi” takaosasta koostuva rannekoru oli alkuperäishinnaltaan 20 euroa, eli törkeä, mutta koska sen hintalappuun oli lätkäisty neljä euroa ja senttejä päälle, päätin että se saa lähteä kassan kautta mukaani. Kiva lisä rannekoruröykkiöihin suhteellisen massiivisella koollaan!

Sormukseen rakastuin heti, mikä tuskin ihmetytti ketään, ketä on huomannut sormusmakuni. Kokoja oli jäljellä enää XS, joka menee nakkisormistani ainoastaan pikkurilliin, mutta sepäs onkin sitten pikkurillisormus. Vaaleanpunaisen unelman alkuperäistä hintaa en muista, olisiko ollut jotain seitsemän ja kymmenen euron välillä, mutta minun mukaani se lähti alle kolmella eurolla.

Kummatkin on minun mielestä siis ihania, mitä te tykkäätte? :-)