my super sweet eighteen

Koko näytön sieppaus 19.11.2009 160210.bmp

Mulla on ollut tänään jo tähän mennessä ihan älyttömän kiva päivä!

1. J herätti mut aamulla laittamalla mun kainaloon maailman suloisimman Hello Kitty pehmolelun ja antamalla mulle vielä sen lisäksi sydämen muotoisia konvehteja. Söpö J!

2. Koko aamun sateli toinen toistaan mahtavampia onnitteluviestejä ja koulussa sain vielä kamalan määrän halauksia onnitteluiden päalle.

3. Helppo huiputettava L suostui vihdoin mun kanssa huomiseen Twilight New moonin ensi-iltaan! (Syntymäpäiviin on hyvä vedota tällaisissa huiputuksissa ;-)) Niin ja vielä huipumpi ystävä M varasi meille liput, hihiiiii<3 4. Sisko oli ollut ihana ja jättänyt mulle lahjapaketin tänne kotiin, vaikka onkin itse tällä hetkellä lomailemassa Levillä. 5. Posti oli tuonut ihan varmasti vain ja ainoastaan mun synttäreiden kunniaki uusimman Trendin jo nyt! Oi kuinka mahtavaa! …niin ja kaiken lisäksi kello on vasta neljä, ja vielä mitä ehtii tapahtua! Ajotunnin jälkeen mä menen J:n luokse, avaan mansikkaskumpan ja syön kakkua. Mahtavaa! nyt näkemisiin, toivokaa etten poksahda tästä mun iloisuudesta, pusi.